To be THE LAGEND

By: mohdfuad topa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Jan-2009 07:08 Email | Share | | Bookmark
Final entry, Peralihan & Penutupan


Dimulakan dengan bismillah disudahi dengan alhamdulillah....

Alhamdilillah dengan ini secara rasminya fotopages saya ini saya tutup. Tapi saya tak akan delete akaun sbb bnyak kenangan dengan fotopages ini.. dan banyak clien semasa saya bersama myphotographer ada dalam fotopages ini. Penutupan ini adalah kerana saya tidak mahu menyokong product ISRAIL, kalau anda nak tahu fotopages ini adalah dari israil.. so selepas saya tahu terus ingin memboikot fotopages ini.


Dan dengan ini juga berakhirlah khidmat saya sebagai Jurugambar Perkahwinan bersama myphotographer malaysia. Antara saya dan myphotographer memang langsung tiada masalah apa-apa. Tetapi saya tidak dapat menolak tawaran blajar lagi dalam bidang yang saya minati... dan tawaran ini yang saya telah tunggu sebelum saya bergelar junior photographer di myphotographer lagi. Saya minta maaf kepada semua clien kerana saya tidak dpt memberi khidmat saya sebagai photographer untuk majlis kalian. Ini kerana saya perlu mengejar cita-cita saya.. walau bagaimana pun saya tidak memberhentikan diri saya sebagai photographer kerana saya sambung blaja pun adalah untuk menjadi lebih baik sbagai photographer dari sekarang.. saya kena blaja lagi untuk mengimprove lagi pengetahuan saya dalam bidang ini... wedding photography is my passion... but saya perlu membuat pengorbanan ini.

Apapun saya amat hargai anda semua kerana telah senantiasa bersama2 saya dalam menghidupkan lagi suasana fotopages ini... AKAN TETAPI anda semua boleh lah ke blog saya yang baru iaitu http://mohdfuadtopa.wordpress.com. Disana saya akan mengupload segala baki-baki wedding yang akan saya laksanakan. Then disana juga saya akan mengupload segala perkembangan saya semasa saya blaja.. mungkin 1 tahun, mungkin 2 tahun... tapi apa pun saya akan cuba untuk menjadi pelajar yang terbaik.. dan berusaha untuk menamatkan pengajian dengan cepat... ini adalah kerana saya mmg suka utk shoot wedding. Selepas saya sudah diiktiraf blaja nanti so saya akan ada masa untuk menjadi wedding photographer untuk anda.

Doakan kejayaan dan kecemerlangan saya blaja k.... doakan saya berjaya...AMIN

Dengan ini dengan ucapan bismillahirahmanirahim saya menutup fotopages ini dengan rasminya.





mohdfuadtopa
0126438731
website : http://mohdfuadtopa.wordpress.com
ym : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com
email : adphotogenic@gmail.com



Monday, 5-Jan-2009 08:40 Email | Share | | Bookmark
Promosi FIESTA 2009...




Macam mana nak booking?
email to : asking@myphotographer.com.my
call us : +60123390943

Apa yang nak tulis?
-nama
-phone number
-adress
-tarikh majlis anda
-lokasi majlis anda

Tarikh yang anda mahukan kosong atau tidak?
sapa cepat dia dapat...

so apa tunggu lagi... booking SEGERA

mohdfuadtopa
Senior Photographer
myphotographer malaysia
email : fuad@myphotographer.com.my
for booking : asking@myphotographer.com.my
no. handphone +60126438731
myphotographer website
myphotographer BLOG
my galery at FLICKR
my personal blog at FOTOPAGES
my video galery at YOU TUBE


Monday, 5-Jan-2009 06:26 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Ku Nurul Edhura & Syairani










ada banyak lagi gambar so nak tgok klik sini k

bersambung dari entry lepas... pasangan ni mmg aku tabik sbb bnyak dugaan utk shoot ourdoor kat klcc mlm tu tapi diorang ttp bg feel yang maintain dari start pagi smpai mlm... lansung takde rupa penat so makin seronok la aku cari port2 yang best utk diorg... baru aku tau sbnarnya takleh shot kat sekitar kawasan klcc ni, ramai pak guard yg menegur, tapi biasala kedegilan tahap melampau...hehehe... smpai kena tutup lampu hahhaa... last shoot background KLCC (nak tgok pak guard tu tutup lampu bangunan klcc tak... hahaha...





mohdfuadtopa
Senior Photographer
myphotographer malaysia
email : fuad@myphotographer.com.my
for booking : asking@myphotographer.com.my
no. handphone +60126438731
myphotographer website
myphotographer BLOG
my galery at FLICKR
my personal blog at FOTOPAGES
my video galery at YOU TUBE


Saturday, 3-Jan-2009 15:12 Email | Share | | Bookmark
Missing in action


CUTI-CUTI MALAYSIA


Kepada semua ampun dipinta kerana tak dpt nak update fotopages ni seperti biasa. sbb dari 25/12/2008 aritu hingga ptg tadi saya ke serawak, balik kampung. kat sana pack dgan xtiviti so tak dpt nak meng upload gmbar-gmbar terkini k.. tp tunggu slpas ni k.... hehehehe kita kena maju selangkah...

sayonara...

mohdfuadtopa


Monday, 22-Dec-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
Solemnisation Ku Nurul Edhura & Syairani







klik sini untuk gambar seterusnya k...peace..

Alhamdulillah selesai majlis utk pasangan edhura(qunut) & syairani(budin) ni... majlis ini berlansung pkul 9.30pagi di Surau Taman Bukit Mulia, Bukit Antarabangsa... (bkn kawasan tanah runtuh tu). Ari ni aku shoot ngan seorang kenalan forum, zilzal .. mula jumpa si qunut ni agak pendiam, tnya stu jawab satu, tp selepas tu korang tgok la gmba diorg... happy giler.. diorg ni bercinta kat germany (team bola fav aku selepas england) nanti nak gi german lagi leh la ajak2 aku ek... 2 2 ni engineer kat proton, moga korang leh sedekah 10% discount tu kat aku ek.. nak kap bnyak pun tak guna gak kn... so enjoy slide bawah ni skali...



tunggu entry special Reception mereka.. + Night Outdoor at ...

mohdfuadtopa
Senior Photographer
myphotographer malaysia
+60126438731
myphotographer website
myphotographer BLOG
my galery at FLICKR
my personal blog at FOTOPAGES


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net